Strokovna ekskurzija Čadrg

Strokovna ekskurzija bo v sredo, 3. 10. 2012 v ekološko vas Čadrg po naslednjem okvirnem programu. Odhod iz Lukovice ob 7h uri in prihod v Zatolmin ob 9h. Najprej imamo organiziran ogled Tolminskih korit z vodičem. Ob okvirno 10:30 uri bo pričel voziti kombi in nas do predvideno 11:30 prepeljal do kmetije Pri Lovrču, kjer nas bo čakala malica. V tem času se, če se ne boste udeležili ogleda Korit, lahko v Čadrg odpravite peš (cca 7 km) in občudujete v kakšno skalo je človeška roka izklesala pot. Po malici sledi ogled okolice, ogled sirarne in predvidoma tudi ogled komune. Sledi kosilo ob 15 uri ter ogled kmetije Pri Lovrču. Predviden je odhod ob 17:30 in vrnitev v Lukovico ob cca. 20h uri.

PRISPEVEK za udeležbo na strokovni ekskurziji je 25,00 € na udeleženca (prispevek je enak za vse udeležence iz kmetije). Razliko do polne cene (prevoz v celoti in del ostalih stroškov) krije ZEKZŽ s pomočjo pridobljenih sredstev na javnih razpisih.

PRIJAVE ZA EKSKURZIJO sprejemamo najpozneje do vključno četrtka, 27. 9. 2012 oziroma do zasedbe mest. Zainteresirani pokličite na mobilni telefon 041-310-164 (Janez) ter po elektronski pošti (zdruzenje.zekzz@gmail.com). Prijave po 27. 9. bodo možne samo do zapolnitve morebitnih prostih mest. Torej, če si želite zagotoviti udeležbo, se PRIJAVITE TAKOJ. Podrobnejše informacije (vstopne postaje, ura odhoda…) boste prijavljeni dobili naknadno.